Kostrena 5. studeni 2019.

Čitaonica uz karizmatičnog Đuru plakala od smijeha

Čitaonica uz karizmatičnog Đuru plakala od smijeha
Uz "Đurologiju", kultni stand up show Branka Đurića- Đure koji već godinama oduševljava publiku u regiji, kostrenska je Čitaonica sinoć plakala od smijeha. 

Za Branka Đurića Đuru u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji se tražila karta više, što i ne čudi jer njegova “Đurologija” brzo rasproda i znatno veće dvorane. 


Zvijezda kultnih projekata “Top lista nadrealista” i “Audicija” kroz svoj autorski projekt vješto isprepliće razmišljanja o životu i društvu, ne libeći se zapjevati i zaplesati na pozornici. 


A ako je suditi po reakcijama okupljenih karizmatični je Sarajlija ispunio visoka očekivanja kostrenske publike, u velikom stilu kraju privevši ovogodišnju, punoljetnu “Jesen u Kostreni”. 


“Ja sam jako zadovoljna. Žao mi je samo što je po mom mišljenju najkvalitetnija ovogodišnja predstava- Susret, bila najslabije posjećena. Sve ostale predstave su jako dobro prošle. Nismo imali ni jednu kritiku. Posjetitelji su zadovoljni, hvale program, ali i glumci, koji hvale nas, tako da razloga za nezadovoljstvo nema”, za kraj je poručila je Vesna Valenčić, predsjednica Odbora za kulturu, odgoj i obrazovanje Općine Kostrena.