Kostrena 16. ožujak 2016.

Darivanje mještana povodom Uskrsa

Darivanje mještana povodom Uskrsa
Općina Kostrena će i ove godine povodom uskršnjih blagdana prigodnim poklon bonom darivati svoje starije mještane i osobe s poteškoćama u razvoju. 

Proračunom je predviđeno ukupno 27.000,00 kn za kupnju uskršnjih bonova. Kostrena je jedna od rijetkih općina koja vodi računa o ovakvom obliku darivanja mještana u prigodi oba velika kršćanska blagdana - Božića i Uskrsa.

Poklon bon dobit će mještani stariji od 80 godina, uključujući osobe koje će u 2016. napuniti 80 godina, djeca i osobe s poteškoćama u razvoju i korisnici radne terapije. Vrijednost bona ove godine nešto je viša u odnosu na prethodnu i sada iznosi 130 kuna, a moći će se iskoristiti u Supermarketu Plodine Kostrena. Osobama koje su smještene u domovima, iznos će se uplatiti na račun. 

“Uskršnji bonovi su mali znak pažnje našim mještanima i način da im zahvalimo za doprinos koji su oni dali zajednici“, obrazložila je takvu odluku Općine Kostrena, njezina načelnica Mirela Marunić.

Članice Odbora za socijalnu i zdravstvenu skrb posjetit će mještane i osobno im uručiti poklon bonove u razdoblju od 16.03. do 21.03.2016. godine.
 
Općina Kostrena u povodu nadolazećih uskrsnih blagdana, svim mještanima Kostrene, želi sretan i blagoslovljen Uskrs.