Kostrena 11. kolovoz 2020.

Čarobnjak razveselio mališane, danas "Parazit" za odrasle

Čarobnjak razveselio mališane, danas "Parazit" za odrasle

U kostrenskom kinu na otvorenom mališani su sinoć uživali u animiranom filmu “Pazi se čarobnjaka”, a večeras će odrasli moći pogledati Oskarom nagrađenog “Parazita”.

Zaljubljenici u filmska platna utjehu su ovog ljeta pronašli u Kostreni. Naime, dok je većina kina silom prilika zatvorena, zbog aktualne situacije, KUK ide dalje. 


U “Kinu u Kostreni” sinoć je na trgu ispred Sportske dvorane Kostrena, u društvu roditelja, uživalo stotinjak mališana za koje je prikazan zabavni animirani film “Pazi se čarobnjaka”. 


Večeras u 21 sat na svoje će doći odrasli, za koje su organizatori, novoosnovani Centar kulture Kostrena i Motovun film festival, pripremili pravu poslasticu- Oskarom nagrađenog Parazita.


“Kino u Kostreni”, koje je ove godine dočekalo svoje 3. izdanje, dio je tradicionalne manifestacije “Ljeto u Kostreni”, koja i ovog ljeta donosi različite besplatne programe. 

Kostrensko “Ljeto”, čiji je pokrovitelj INA, nastavlja se već sljedećeg tjedna. Naime, 19. i 20. ovog mjeseca u Kostreni, na Trgu Svete Barbare, gostuje Ri Teatar s dječjom predstavom “Vrtuljak želja” te ljetnom hit komedijom “Loto”.