Kostrena 26. kolovoz 2021.

Doživljaj craft pive i klope naredna tri dana u Quorumu

Doživljaj craft pive i klope naredna tri dana u Quorumu

Sve je spremno za Quroum Garden Beer & Food Experience dane u Kostreni, u kojima će moći uživati ljubitelji piva i dobrih zalogaja, a sve to u organizaciji Quorum Gardena i pod pokroviteljstvom Općine Kostrena i TZO Kostrena.

Quorum Garden Beer & Food Experience će u popularnom Quorum Gardenu 27, 28 i 29. kolovoza od 15 do 24 sata, uz svoju redovitu i izuzetno bogatu ponudu, ponuditi odlična piva odličnih pivara pa će tako posjetitelji moći kušati, doživjeti i prepoznati omiljen okus piva i uživati u posebnom ambijentu. 

Svoje jake pivske adute predstavit će King's Brew koji će pod sloganom "Mala pivovara za veliko pivo" predstaviti svoje brendove Svarog IPA, Kameleon amber ale, Perun lager i Veles stout, Griff će ponuditi Griff Pale Ale i Griff Pilsner, a Brewtiga će predstaviti jake brendove: Varionica Craft Brewery sa Siesta Session IPA i POP lager, Pulfer Brewery sa Ziher Pale Ale, Pivovara Mlinarica predstavit će Souris, a Bruman Craft Brewery- Pajser. Uz sve navedene bit će tu i Pivovara Međimurski lepi dečki te Sv. Vid pa možemo reći da će iz ove bogate ponude zasigurno svatko pronaći svoj omiljen okus.


Na prigodnim štandovima pivari će pivo nuditi po promotivnim cijenama, a isto tako će biti i s ponudom dobrih zalogaja, jer dobro pivo prati i ukusna hrana. Za ovu posebnu prigodu organizator najavljuje ponudu slasnih burgera, nachosa, tortilja i Mc Cain proizvoda. No, ni to nije sve! Ugodno vrijeme u ispijanju piva i ostalih napitaka te u dobrim zalogajima pratit će i odlična glazbena podloga, a u subotu i nedjelju vrhunski će barmeni spremati i odlične koktele te će tako svi doći na svoje.

Naravno, Quorum Garden će i navedene dane raditi svoje uobičajeno radno vrijeme od ranog jutra, a kako je to već i praksa, ni najmlađi neće ostati zakinuti za odličnu zabavu i prigodnu ponudu. Uz brojne zabavne sadržaje za djecu, bit će tu i bezalkoholni kokteli, fritule i kokice pa je i za najmlađe ugodno vrijeme zajamčeno.

Tri dana ugodnog i opuštenog druženja u Quorum Gardenu potpomažu Općina Kostrena i TZO Kostrena kao jedan od programa koji Kostreni daje novi sadržaj, a prilagođen vremenima u kojima živimo. Za vjerovati je kako će brojni ljubitelji dobrog piva, dobrih zalogaja i ugodnog druženja uživati u ovom, kako ga i sam naziv obilježava – iskustvu. Krećemo, vidimo se u Kostreni- poručuju organizatori.