Kostrena 17. veljača 2024. K.V.

Finale Zimske Lige - Igor Malešević ove nedjelje u Kostreni

Finale Zimske Lige - Igor Malešević ove nedjelje u Kostreni
U Kostreni će se trčati od velikog parkinga Pod pločom do Nove vode i natrag po šetnici uz more

Nakon osam kola diljem naše županije, srušenih svih rekorda, od broja sudionika do broja pretrčanih kilometara, veliko finale Zimske lige - Igor Malešević u Kostreni će zatvoriti zimsku sezonu trčanja Primorsko-goranskom županijom. 

U Kostreni će se trčati od velikog parkinga Pod pločom do Nove vode i natrag po šetnici uz more, ukupno 5 kilometara. Prava je to “mjera” za sve koji su u trkačkoj formi pa žele istrčati svoje najbolje vrijeme, kao i one kojima je 5 kilometara maksimum. Svi zajedno će provesti aktivni dan s prijateljima ili obitelji, u Kostreni uz more.


Jednako kao i sama utrka, ako ne i duže, trajat će podjela zasluženih medalja i nagrada za najbolje i najupornije sudionike ovogodišnje Zimske lige. Finišerske medalje osvojit će svi koji završe utrku, a brončane, srebrne i zlatne oni koji su u 9 kola lige zaslužili 1, 2 ili 3 mjesto u individualnom ili timskom poretku kao i dobnim skupinama od 20 do 70 godina.

Naravno, kao i uvijek, tu je i nezaobilazna okrjepa ovaj puta pod pokroviteljstvom turističke zajednice Općine Kostrena, pivo Istarske pivovare, novčane nagrade i vrhunski LaPrimafit sportski dodaci prehrani.