Kostrena 15. veljača 2023. K.V.

Finale "Zimske lige u trčanju" ove subote u Kostreni

Finale "Zimske lige u trčanju" ove subote u Kostreni
Kostrena će ove subote, 18. veljače, biti domaćin ovosezonskog finala “Zimske lige u trčanju 22/23- Igor Malešević“. Okupljanje trkačica i trkača je na Žurkovu od 8:30, a start utrke na rasporedu je u 10:00 sati.


“Trči se oko 6 km po laganoj stazi, asfaltu, prigodnoj za trkače svih uzrasta i spremnosti. Bit će to posebna utrka koja će konačno vrijedne trkače koji su marljivo mjesecima dolazili na ligu nagraditi medaljama, timove peharima, a one najbolje novčanim nagradama sponzora lige Keindl Sport. Bit će tu i nagrade ostalih sponzora poput nezaobilaznog prijatelja trkača i zdravog života Natural Wealtha, riječke senzacije među zdravim grickalicama SuperHeraw, a domaćini iz Kostrene uz poklone iz svoje tradicionalne Zigman kolekcije okrijepit će sve natjecatelje domaćim specijalitetima. Da,  vrijeme je za: nagrade, nagrade, nagrade. Nakon utrke, sve natjecatelje i navijače čeka prigodno druženje uz DJ Ozzya i zdravicu organizatora”, najavljuju iz Triatlon kluba Rival.


Liga koja se ove godine održava 19. puta okuplja rekreativce i profesionalce iz svih krajeva Hrvatske, ali i sudionike inozemstva. A u protekla četiri mjeseca trčalo se u Kostreni, Fužinama, Kastvu, Kraljevici, Bakru, Čavlima i Rijeci. 

Zainteresirani se prijaviti mogu na linku sve do petka, 17. veljače u 16 sati