Kostrena 13. studeni 2023. K.V.

Glazbeni spektakl za pamćenje 11. prosinca u Kostreni

Glazbeni spektakl za pamćenje 11. prosinca u Kostreni
Općina Kostrena, Turistička zajednica općine Kostrena i Komunalno društvo Kostrena pripremaju glazbeni spektakl koji će zasigurno obilježiti prosinac na ovim prostorima. U Sportskoj dvorani Kostrena, u ponedjeljak 11. prosinca, s početkom u 20 sati, koncert će održati jedan od vodećih glazbenika na ovim područjima - popularni Petar Grašo.

Pjevač, tekstopisac, kompozitor i kantautor, koji iza sebe ima bogatu glazbenu karijeru i brojne nagrade, u Kostreni će izvesti najveće uspješnice, na koncertu koji se održava se u sklopu obilježavanja Dana Općine Kostrena. Naime, Općina Kostrena 6. prosinca slavi Dan Općine i blagdan svetog Nikole, a ove se godine obilježava i 30 godina Općine.

Koncert Petra Graše svakako će biti vrhunac proslave, a ono što se iščekivalo - prodaja ulaznica, započelo je upravo danas. Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl mogu se kupiti online u sustavu www.mojekarte.hr, na njihovim prodajnim mjestima (Dallas Music Shop Rijeka, Foto Revija Rijeka), ali i u prostoru TIC-a Turističke zajednice općine Kostrena. Popularne cijene ulaznica su: tribine istok i zapad 10,00 eura, središnja tribina 15,00 eura te ograničen broj VIP parter ulaznica 25,00 eura. 

S obzirom na to da je kapacitet dvorane ograničen organizatori pozivaju sve da svoje ulaznice nabave na vrijeme.