Kostrena 1. studeni 2023. Izvor: TZG Kostrena, Foto: D.Dragičević

Halloween šetnja Kostrenom okupila stotinjak sudionika

Halloween šetnja Kostrenom okupila stotinjak sudionika
Stotinjak djece i roditelja, entuzijasta i zaljubljenika u prirodu i hodanje, predvođenih vrhunskim poznavateljima kostrenskih staza iz Promotiv Travel Outdoor uživalo je sinoć u noćnoj rekreativnoj pješačkoj turi Kostrenom, koja je bila u znaku popularnog Halloweena. 


Noćna kulisa i sjena mladog mjeseca bila su idealna pozornica za ples vještica, kosturskih glava i strašnih likova iz poznatih filmova strave.


Pješačka vođena tura krenula je s Vele rive u uvali Žurkovu do prepoznatljivog kostrenskog simbola - sidra, nastavila dalje prema Humini te se preko Svežnja obalnim putem okončala u Žurkovu.


Strašni maskirani sudionici, mahom djeca, nakon obilaska planirane rute s oduševljenjem su se zaustavili u uvali Žurkovo gdje su ih u duhu Halloweena dočekali prigodni keksi i ostale slastice.


Kostrena Halloween Walk se održava u sklopu jesenskih aktivnosti projekta aktivnog turizma “Rijeka Outdoor” udruženih Turističkih zajednica Riječkog prstena u čijem se okviru tijekom godine realizira čak 60-ak različitih događanja.