Kostrena 23. lipanj 2019.

HNK Rijeka pobjednik 42. Memorijala Egon Polić

HNK Rijeka pobjednik 42. Memorijala Egon Polić

Slavljem nogometaša Rijeke završen je 42. Memorijalni turnir “Egon Polić”, što se proteklih dana igrao u Kostreni. 2. mjesto osvojila je NK Krka, a 3. HNK Hajduk. Najbolji igrač turnira je Matej Momčilovski, najbolji strijelac Tilen Kovačić, a najbolji vratar Borna Buljan. 

42. izdanje jednog od najdugovječnijih nogometnih turnira na ovim prostorima- Memorijalnog turnira Egon Polić u Kostreni je okupilo šest klubova. Snage su na Žuknici protekla tri dana odmjeravali HNK Rijeka, NK Vodice, NK Marsonija, NK Krka, NK Hajduk i domaćin turnira NK Pomorac 1921. 

Pobjednici ovogodišnjeg turnira su mladi nogometaši HNK Rijeke, drugo mjesto osvojila je NK Krka, a treće HNK Hajduk. Najboljim igračem turnira proglašen je igrač RIjeke Matej Momčilovski, najbolji strijelac je Tilen Kovačić iz Krke, a najbolji vratar Borna Buljan član Hajduka. 

Okupljene su na zatvaranju ovogodišnjeg Memorijalnog turnira Egon Polić pozdravili predsjednik Općinskog vijeća Općine Kostrena Dražen Soldan te Vladimir Jerić voditelj Škole nogometa i trener u NK Pomorac 1921.