Kostrena 15. prosinac 2019.

Humanitarni “Ples sa zvijezdama na kostrenski način”

Humanitarni “Ples sa zvijezdama na kostrenski način”

U kostrenskoj inačici popularnog “Plesa sa zvijezdama” sinoć su uživali okupljeni u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji. Na plesnom su podiju, u humanitarne svrhe, snage odmjerila Kostrenjanima dobro poznata imena.

“Zvjezdana prašina”, donacijska plesno- glazbena večer, svojevrsna kostrenska inačica popularnog “Plesa sa zvijezdama” sinoć je održana u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji.


Hvalevrijedan je humanitarni karakter događaja. Naime, sva prikupljena sredstva iskoristit će se za kupnju neophodnih potrepština za štićenice “sigurne kuće” riječke udruge U.Z.O.R. Ukupna prikupljena vrijednost, kroz donacije i bonove, iznosi više od pet tisuća kuna. 


Na kostrenskom su plesnom podiju snage odmjerile poznate osobe iz javnog života našega kraja i članice udruge Projekt +/-60: Vesna Mardjokić i Dražen Vranić, Vesna Matešić i Dražen Soldan, Ines Ivašić i Robert Marčelja, Alida Diminić i Siniša Žic, Snježana Čačić i Igor Flego, Davorka Kelez i Robi Krulić, Jagoda Spalatin i Anton Škrobonja (Meštar Toni), Nataša Klarić i Igor Vlajnić, Vesna Večerina i Daniel Antunović te Željka Egredžija i Andrej Babić. 


Nakon bečkog valcera i twista u veliko finale plasirali su se: Ines Ivašić i Robert Marčelja, Alida Diminić i Siniša Žic, Snježana Čačić i Igor Flego, Davorka Kelez i Robi Krulić, Jagoda Spalatin i Anton Škrobonja, a o pobjedniku je odlučivala salsa. 


Stručni žiri, koji su sačinjavale Iva Pavletić Crnić, Danijela Forempoher i Ana Tadej, složio se s publikom pa su s po dva pobjednička pehara kući otišli Ines Ivašić i Robert Marčelja. 


Program je vodila Božidarka Matija Čerina, a svojim su nastupima večer uveličali Ženski vokalni sastav Luštrin, Igor Vlajnić te profesionalni plesni par Ivana Trope i Davor Romić.


Donacijska plesno- glazbena večer “Zvjezdana prašina”, dio je projekta “Izrazi sebe- uvažavaj druge”, kojeg sufinancira Općina Kostrena.