Kostrena 16. listopad 2016.

“Istina” oduševila Kostrenjane

“Istina” oduševila Kostrenjane
Provokativna, zabavna i nadasve duhovita predstava o braku, povjerenju, preljubu i lažima sinoć je oduševila Kostrenjane. Za “Istinu” se u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji s razlogom tražila karta više.

Sjajnu komediju situacije, nastalu po tekstu suvremenog francuskog pisca Floriana Zellera, u Kostrenu je sinoć donijela Kazališna družina Glumci u Zagvozdu. 

U zabavnoj i provokativnoj predstavi s istinom i laži gotovo dva se sata “bori” sjajna glumačka ekipa (Mila Elegović, Hana Hegedušić, Vedran Mlikota i Damir Poljičak). Komedija je to o braku, povjerenju, preljubu i lažima. Radnja, koja je sinoć oduševila Kostrenjane i njihove goste, prati dva bračna para, jedno prijateljstvo i dvije afere. 
 
“Dame biraju” 22. listopada

Program 15. “Jeseni u Kostreni” nastavlja se 22. ovog mjeseca kada u Narodnoj čitaonici u Kostreni gostuje Altteatar Sarajevo sa sjajnom komedijom “Dame biraju”. Duhovita i zabavna predstava, koja puni gledališta, prati petoricu mladića, koji rješenje egzistencijalnih problema pokušavaju pronaći radeći kao striperi u noćnom klubu.