Kostrena 5. rujan 2023. K.V.

“Jesen u Kostreni 2023” publici donosi osam predstava

“Jesen u Kostreni 2023” publici donosi osam predstava
Dvadeset i drugo izdanje Jeseni u Kostreni započinje 21. rujna, a potrajat će sve do 26. listopada

Početak kalendarske jeseni u Kostreni već tradicionalno označava i početak jedne od najdugovječnijih kostrenskih kulturnih manifestacija koja će i ovoga puta biti u znaku odličnih predstava po popularnim cijenama jer je cilj i smisao ove manifestacije približiti kulturu publici i učiniti je što dostupnijom.

Sve predstave održavaju se u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji s početkom u 20 sati. Ulaznice su dostupne u pretprodaji i to u Narodnoj čitaonici danas, 5. rujna, od 16 do 19 sati te putem sustava online prodaje ulaznice.hr od 6. rujna.


Cijena ulaznice iznosi 10 eura, za umirovljenike 6 eura, uz napomenu da se ulaznice s popustom za umirovljenike mogu kupiti isključivo u Narodnoj čitaonici, odnosno ove ulaznice neće biti dostupne putem sustava ulaznice.hr.

Ako se ne rasprodaju unaprijed, ulaznice će se moći kupiti i na dan predstave, na blagajni Narodne čitaonice sat vremena prije početka predstave.

Organizator manifestacije 22. “Jeseni u Kostreni” je Centar kulture Kostrena uz podršku Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji, Odbora za kulturu, odgoj i obrazovanje Općine Kostrena i Primorsko-goranske županije te pod pokroviteljstvom Općine Kostrena.