Kostrena 14. rujan 2020.

“Jesen u Kostreni” donosi čak osam vrhunskih predstava

“Jesen u Kostreni” donosi čak osam vrhunskih predstava

Tradicionalna manifestacija “Jesen u Kostreni”, u organizaciji Centra kulture Kostrena, ove godine donosi čak osam vrhunskih predstava. 

Ovogodišnju “Jesen u Kostreni” 20. rujna će otvoriti izvrsni Zijah Sokolović s predstavom “Lijevo, desno, glumac”. Pet dana kasnije, 25. rujna, u Narodnoj čitaonici u Kostreni sv. Luciji gostuje “Teatar Rugantino” s predstavom “Život je čudo”.


Posljednjeg dana rujna kostrenska će publika moći uživati u predstavi “Konstelacije”, Teatra Exit, a 3. listopada na redu je “Corona cabaret”, kojeg potpisuju “Žlice & gitara i gosti”. 

Koprodukcija Kazališta Planet Art i Teatra Rugantino s “Boksačkim srcem” u Kostreni gostuje 7. listopada, a Kazalište Planet Art Kostrenjanima 11. listopada donosi i “Posljednju Freudovu seansu”. 


“Jesen” se nastavlja 17. listopada uz B Glad produkciju i predstavu “Who the f*** is Biba?”, a ovogodišnja će manifestacija završiti 23. listopada uz  HNK Ivana pl. Zajca i “Zajc stand up”.

Sva događanja održat će se u Narodnoj čitaonici u Kostreni sv. Luciji s početkom u 20 sati, uz napomenu kako će se aktualne situacije manifestacija održati pred znatno manjim brojem gledatelja. Umjesto uobičajenih 300, u prodaji će biti samo 75 ulaznica, koje će se po cijeni od 50 kuna prodavati od 16. rujna.