Kostrena 16. kolovoz 2019.

Kino pod vedrim nebom razveselilo najmlađe Kostrenjane

Kino pod vedrim nebom razveselilo najmlađe Kostrenjane

Dječjim filmom “Moj dida je pao s Marsa” večeras je u Kostreni počeo 2. KUK. Kostrensko kino na otvorenom nastavlja se sutra, kada će u “Zelenoj knjizi” uživati odrasli. 

U jedinstvenom doživljaju kina pod vedrim nebom, na trgu ispred Sportske dvorane, uživali su večeras najmlađi Kostrenjani i njihovi roditelji, nonići i none.


U sklopu 2. KUK- a, prikazan je zabavni dječji film “Moj dida je pao s Marsa”. Film, iako na hrvatskom jeziku, prikazan je s engleskim titlovima pa su u njemu uživati mogli i strani turisti, koji su se večeras zatekli u Kostreni. 


“Kino u Kostreni” nastavlja se sutra u 21 sat, kada će ispred Sportske dvorane Kostrena uživati odrasli, za koje će biti prikazan nagrađivani film “Zelena knjiga”.

Ulaz je ponovno besplatan, baš kao i parking pokraj dvorane. Spomenuti treba i ovogodišnji novitet- raznoliku gastro ponudu. Dok gledaju filmove pod vedrim nebom Kostrenjani i njihovi gosti između ostaloga mogu uživati u hamburgerima, kokicama, palačinkama i fritulama.


Dvodnevno “Kino u Kostreni” organizira Općina Kostrena, kojoj je i ove godine u pomoć priskočila udruga “Motovun film festival”.