Kostrena 9. kolovoz 2019.

Klapa Maslina otvara bogat Kolovoz u Kostreni

Klapa Maslina otvara bogat Kolovoz u Kostreni
Večerašnjim nastupom Klape Maslina u uvali Žurkovo započet će događanjima bogat “Kolovoz u Kostreni”, kojeg će obilježiti filmske večeri i brojne predstave. 

Klapska će pjesma večeras, 9. kolovoza, odjekivati kostrenskom uvalom Žurkovo, gdje će od 21:30 nastupati popularna šibenska Klapa Maslina.  


Osim u klapskim uspješnicama Kostrenjani će ovog kolovoza uživati i u filmskim večerima. U sklopu 2. “Kina u Kostreni” 16. ovog mjeseca na trgu ispred Sportske dvorane bit će prikazan dječji film- “Moj dida je pao s Marsa”, a dan kasnije, 17. kolovoza, odrasli će uživati u filmu “Zelena knjiga”. 


Izostati ovog ljeta neće ni dramski program. 13. kolovoza na terasi Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji gostuje “Tiramola”, Ansambla Intermezzo. 21. kolovoza na trgu ispred Sportske dvorane Kostrena najmlađima stiže “Šumska bajka”, a dan kasnije na Trgu Sv. Barbare odrasli će uživati u “Crnoj kutiji”. Program “Sve u 21” (sve predstave počinju u 21 sat) završit će 28. ovog mjeseca na terasi Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji mjuziklom za djecu- “Paroščić putuje svijetom”.