Kostrena 17. lipanj 2020.

Kostrena nezaobilazno ljetno odredište vrhunske zabave 

Kostrena nezaobilazno ljetno odredište vrhunske zabave 

Kostrena se priprema za nikad luđe ljeto. Obalna šetnica i njezine plaže od 19. lipnja do 31. kolovoza postaju velika pozornica i nezaobilazno mjesto dobre zabave. 

Uz Turističku zajednicu Općine Kostrena, Općinu Kostrena, Centar kulture Kostrena i KD Kostrena, u organizaciji sudjeluju i brojni ugostiteljski objekti koji su za Ljeto u Kostreni pripremili izvrstan i raznovrstan program za različite ukuse i uzraste koji će potrajati sve do kraja kolovoza. 


Dobrodošlicu ljetu Kostrena će poželjeti podizanjem međunarodno priznate turističke markice Plava zastava u uvali Svežanj, a od petka do ponedjeljka ugostiteljski objekti od Žurkova do Stare vode pobrinuli su se za pravi trodnevni spektakl. Kostrenjani i njihovi gosti moći će uživati u doista bogatom dnevnom i večernjem programu. Od promotivnih vožnji vodenim jetovima za ljubitelje adrenalina, preko animacije za najmlađe posjetitelje, nastupe mađioničara, plesačica, glazbenika, prigodne gastro ponude do odličnih večernjih partyja raznovrsnih žanrova koje će pratiti degustacije i promocije popularnih pića i vrhunska glazba poznatih DJ- eva i live izvođača, uz koje će zabava potrajati do ranih jutarnjih sati. U prvoj minuti ljeta nebo nad Kostrenom obasjat će spektakularni vatromet, a ljetno jutro otvorit će 11. Kostrenski plivački maraton. 


Luca Montecchi i Manuel Lupen, Petar Tepšić, Techno Vikings, DJ Zaks, Bruno Mičetić i Bojan Skočilić Jazz Duo,  DJ Joe Too Shine, plesačice Diamond Soul Entertainment, DJ Mickye, MC i Dj Tommy, Cofee Shop Acoustic, Sensual summer dance party plesne škole AIR STEP iz Rijeke, DJ Bosco, Red Rays performans, Madafunkaz funky, Trio Swing, samo su dio trodnevnog programa dobrodošlice Ljetu u Kostreni!


Uz sufinanciranje programa, Općina Kostrena je dala značajan prilog organizaciji putem svojeg komunalnog društva KD Kostrena koje će tijekom nekoliko udarnih ljetnih vikenda svim posjetiteljima osigurati besplatno parkiranje. Tako se povodom dobrodošlice ljetu od subote 20. lipnja do ponedjeljka 22. lipnja (uključujući i ponedjeljak), u Kostreni neće naplaćivati parkiranje na niti jednom parkiralištu. Program Ljeta u Kostreni podržali su i sponzori- Ina i Dezinsekcija.


Program Ljeta u Kostreni potražite na Facebook stranicama TZO Kostrena i Naša Kostrena kao i na Facebook stranicama ugostiteljskih objekata Levante, Me Gusta Beach Food & Bar i Sunset Beach bar, Phanas Beach Bar, Metropolis beach bar, Mosquito, Quorum Garden bar, Beach bar Kota, Water sports Kostrena i Konoba More. 


Uz svoje prekrasne plaže radi kojih je omiljeno odredište kupača iz čitavog riječkog prstena, Kostrena ima ambiciju postati i nezaobilazna ljetna destinacija za sve željne dobre zabave. Kreativne radionice, umjetničke kolonije, sportska natjecanja, besplatne kazališne i kino predstave na otvorenom, 3D mapping, tematski gastro dani i obilje dobre glazbe na različitim lokacijama, obilježit će ovo Ljeto u Kostreni čiji će programi potrajati sve do 31. kolovoza