Kostrena 25. kolovoz 2023. K.Vrančić/foto: M.Šegulja

Kostrenjani se smijali uz komediju “Ljubav je na vrelu”

Kostrenjani se smijali uz komediju “Ljubav je na vrelu”

Popularni Ri Teatar vratio se u Kostrenu, ovog ljeta s novom komedijom “Ljubav je na Vrelu” 

Tradicionalni i Kostrenjanima dragi gosti, popularni Ri Teatar, u Kostrenu su se vratili s posljednjom u podužem nizu ljetnih komedija. Na predivnom Trgu Sv. Barbare publika se je sinoć smijala uz predstavu “Ljubav je na Vrelu”.


Kako i sam naslov otkriva komedija autora autor Donata Jurkovića inspirirana je TV emisijom “Ljubav je na selu”. Ranja je smještena na otok Vrelo, a prati tetu Mandu, čiji muževi tajanstveno umiru kad napune 31 godinu. Mandu nećakinja Violeta prijavljuje u spomenutu emisiju, a ona vjeruje da sudjeluje u “Večeri za 5”. Usput susreće zanimljive udvarače, a posebno se istaknu “Talijan” Pino i pjesnik Ozren.


Dodatnu draž predstavi daje činjenica da publika, slanjem SMS poruka, na neki način sudjeluje u predstavi te tako odlučuje o pobjedniku napete ”prve sezone” emisije od milja nazvane “Ljubav je na Vrelu”.

Predstavu je organizirao Centar kulture Kostrena uz podršku Općine Kostrena, a u sklopu ovogodišnjeg Kostrenskog leta. Popularna ljetna manifestacija završit će posljednjeg dana kolovoza, nastupom sjajne Klape Intrade u lučici Podurinj.