Kostrena 6. srpanj 2023. Izvor: TZO Kostrena, foto: arhiva

Kostrenska noć i popularni Jole ove subote u uvali Žurkovo

Kostrenska noć i popularni Jole ove subote u uvali Žurkovo
U sklopu Kostrenskog leta, tradicionalne ljetne manifestacije koja će ove godine dobiti i međunarodni predznak, ove subote 8. srpnja, u uvali Žurkovo s početkom u 21 sat, održat će se “Kostrenska noć”.  

Kostrenska noć najdugovječnija je zabavna manifestacija Turističke zajednice općine Kostrena na kojoj su do sada nastupala mnoga zvučna imena hrvatske estrade, a ove godine popisu izvođača pridružit će se dugo priželjkivani glazbeni gost- Joško Čagalj Jole, čiji energični nastupi i svima znani hitovi jamče dobru zabavu i ples do kasnih noćnih sati. 

Uvala Žurkovo bit će ove subote nezaobilazna lokacija za sve željne odličnih zalogaja i dobre atmosfere. Posjetitelje između ostaloga očekuje Kostrena Food Corner koji od 30. lipnja do 15. srpnja Kostrenjanima i njihovim gostima na jednom od najpopularnijih food truckova u regiji- Capra Istrian Street Foodu nudi bogatu ponuda hrane i pića. 


“Ne propustite jedinstveni kostrenski spektakl za sve generacije”, poručuju iz Turističke zajednice općine Kostrena.

Zabranjeno parkiranje u Žurkovu

Zbog održavanja manifestacije “Kostrenska noć”, na prostoru parkirališta Žurkovo bit će zabranjeno parkiranje i ulazak osobnih i drugih vozila u razdoblju od petka 7. srpnja u 22 sata do 6 sati u nedjelju 9. srpnja.  

Zabrana se ne odnosi na interventna vozila policije, vatrogasaca, hitne medicinske službe, dostavna vozila, vozila KD Kostrena, organizatora manifestacije te iznimno stanovnike Žurkova ukoliko se radi o opravdanoj hitnoći.