Kostrena 3. studeni 2022. Klaudio Vrančić

Kostrenskim sportašima INA osigurala novu opremu

Kostrenskim sportašima INA osigurala novu opremu
Kostrenskim sportašima nova sportska oprema i rekviziti zahvaljujući tradicionalnoj donaciji INA- Rafinerije nafte Rijeka

Kroz hvalevrijedan projekt “Dostupnost sporta- sportska oprema i rekviziti” INA i ove godine pomaže kostrenski sport. Uz pomoć vrijednog sponzorstva Sportska zajednica Općine Kostrena je sportašima, udrugama i klubovima (koji djeluju u sklopu Zajednice) osigurala novu sportsku opremu i rekvizite.


“U ime Sportske zajednice Općine Kostrena i svih klubova želim zahvaliti Ini na ovom vrijednom sponzorstvu i potpori u nabavci sportske opreme i rekvizita, koju nam već godinama pruža. Vjerujem da će ista doprinijeti postizanju još boljih rezultata naših mladih sportaša”, kazala je Tanja Malec, predsjednica Sportske zajednice Općine Kostrena.


“Osobito mi je drago da nastavljamo ovu tradiciju, kroz koju INA pomaže kostrenski sport. Naši klubovi ostvaruju vrhunske rezultate, što je meni osobito drago. Mislim da je sport u Kostreni na visokom nivou i vjerujem da će tako biti i u budućnosti. Također, vjerujem da će INA nastaviti podržavati ovakve projekte, na čemu im zahvaljujem”, poručio je načelnik Dražen Vranić, istaknuvši i značajna ulaganja u kostrenski sport od strane Općine Kostrena.


“Drago nam je da i ove godine nastavljamo suradnju kroz projekt ‘Dostupnost sporta- sportska oprema i rekviziti’. INA jod svog osnutka potiče razvoj sporta na svim razinama. Veselimo se što možemo pomoći uspješnim kostrenskim sportašima. Vjerujemo da će im u ostvarivanju još boljih rezultata pomoći i ova donacija”, rekao je Luka Talajić, rukovoditelj Tehnologije u INA- Rafineriji nafte Rijeka. 


Primopredaja sponzorstva danas je održana ispred Sportske dvorane Kostrena, a naglasiti svakako treba kako su sredstva raspodijeljena prema zadanim kriterijima, a vrednovao se rad kluba i doprinos lokalnoj zajednici, broj natjecatelja te stupanj natjecanja i postignuti rezultati.