Kostrena 17. kolovoz 2021.

Ljetna hit komedija "Operacija kamp" gostuje u Kostreni

Ljetna hit komedija "Operacija kamp" gostuje u Kostreni
U srijedu, 18. kolovoza s početkom u 21 sat na Trgu Sv. Barbare održat će se ljetna komedija Ri Teatra "Operacija kamp".

Operacija kamp vesela je, životna, duhovita, prava ljetna komedija. Autor je riječki pisac Donato Jurković (“Zimmer frei”, “Izvorno hrvacko”, “Po duhu Svetom”, “Crna kutija”), a režiju potpisuje cijeli glumački ansambl- Marina Deželjin, Jasna Jeličić, Jadran Grubišić i Bojan Lakoš. Za scenografiju, zvučne efekte te oblikovanje svjetla zaslužan je Igor Kondić. 

O predstavi:

U našem kampu, negdje na obali našega mora, šator do šatora, igrom slučaja našli su se bračni par i mlada djevojka koja očito krije neku tajnu. Bračni par u pomalo poznim godinama pokušava braku vratiti stari sjaj. Nekada davno su kampirali no tog iskustva više nemaju pa se ne snalaze baš najbolje u slaganju šatora, borbi s mravima, komarcima… Iako prilično imućni, novac im u našem kampu nimalo ne pomaže. Mlada djevojka, prilično spretna i snalažljiva u svemu, pokušava od bračnog para dobiti baš tu lokaciju na kojoj su oni „najzad“ složili šator,  no to ne ide baš tako lako. Tvrdoglavi bračni bar ne želi popustiti ni centimetra. Kada se u igru umiješa osebujni i prilično čudni čuvar kampa iz Slavonije (koji ima i niz dodatnih zanimanja: animator, spasilac itd…), situacija malo pomalo izmiče kontroli.     

Ulaz na predstavu je besplatan.