Kostrena 6. veljača 2022. Izvor: Općina Kostrena

Mnogi učenici praznike će provesti na Makers kampu

Mnogi učenici praznike će provesti na Makers kampu
Školske praznike osnovnoškolci iz Rijeke i okolice mogu provesti na zanimljivim radionicama u Kostreni

Makers kamp održat će se u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji od 21. do 25. veljače. Kamp je namijenjen osnovnoškolskoj djeci od 5. do 8. razreda s područja Urbane aglomeracije Rijeka (Rijeka, Kastav, Kraljevica, Opatija, Čavle, Klana, Kostrena, Lovran, Mošćenička Draga i Viškovo).


Makers kamp osmišljen je kao kombinacija radionica kojima se želi povećati interes prema STEM području- znanosti, tehnologiji, inženjerstvu i matematici. Polaznici će sudjelovati na svim radionicama izmjenjujući se i radeći u timu. 

Kamp će trajati pet dana, od 8 do 16 sati, a roditeljima će biti omogućeno da svoju djecu dovedu već u 7 i 30. Polaznicima će biti osiguran ručak za sve dane trajanja kampa te međuobrok (voće ili grickalice).


Kamp se održava u sklopu projekta "Stori po svoju". Prijavitelj i nositelj projekta je Općina Kostrena, a partneri su Grad Rijeka, Grad Kraljevica i Centar kulture Kostrena Projekt se financira u stopostotnom iznosu iz Europskog socijalnog fonda.

Za prijavu na kamp potrebno je ispuniti obrazac na linku. Dodatne informacije moguće je dobiti na: mia.mohoric@ckk.hr ili na telefon 051 209 041 radnim danom od 8 do 16 sati.