Kostrena 18. lipanj 2019.

Najavljeno 42. izdanje Memorijalnog turnira “Egon Polić”

Najavljeno 42. izdanje Memorijalnog turnira “Egon Polić”

U prostorima NK Pomorca 1921. najavljen je jedan od najdugovječnijih nogometnih turnira na ovim prostorima- 42. Memorijalni turnir “Egon Polić”, koji se ove godine, na stadionu u Žuknici, igra od 21. do 23. lipnja.

Ove godine na turniru sudjeluje šest ekipa: HNK Rijeka, NK Vodice, NK Marsonija, NK Krka, NK Hajduk i domaćin turnira NK Pomorac 1921. Svaka ekipa igrat će sa svakom budući da je riječ o liga natjecanju, naglasio je Vladimir Jerić, voditelj Škole nogometa i trener u NK Pomorac 1921. Utakmice se igraju u petak od 17 sati, dok subota i nedjelja imaju i jutarnji dio koji traje do 12:30 sati, nakon čega nastavak slijedi u 17 sati oba dana.  

“Atmosfera je dobra, oko kluba smo okupili mlađe ljude, koji su puni entuzijazma i pripremamo turnir na jednom visokom nivou, da ta djeca budu zadovoljna”, dodao je Jerić, naglasivši kako nije najbitniji rezultat već razvoj mladih igrača i druženje.


Načelnik Općine Kostrena, Dražen Vranić, izrazio je zadovoljstvo tradicionalnim održavanjem turnira te poručio kako će Općina Kostrena i dalje podupirati sport mladih. Načelnik je ujedno iskoristio priliku te najavio skori početak rekonstrukcije pomoćnog terena što će svakako u budućnosti doprinijeti i kvaliteti turnira. 

U ime dugogodišnjeg sponzora INA- e riječima podrške obratila se Sanja Jakovac Šepić, rukovoditeljica Planiranja i kontrole proizvodnje u Rafineriji nafte Rijeka, istaknuvši kako INA već dugi niz godina potpomaže događanja vezana za promociju sporta i aktivnog života, a naročito ona u Kostreni, Rijeci i okolici. 


“Drago nam je da i ove godine možemo biti dio memorijalnog turnira Egon Polić. Kao dugogodišnji sponzor NK Pomorca 1921 ponosni smo što ovako lijepo događanje iz godine u godinu uspješno okuplja mlade nogometaše i promiče sportski duh”, kazala je Jakovac Šepić.

Sportska zajednica Općine Kostrena kroz program Javnih potreba u sportu podupire ovaj turnir, a tajnik Hrvoje Franić posebno je zahvalio INA- i koja sponzorstvom podupire ne samo ovo događanje, već cjelokupni sport Kostrene.
 
Svečano otvorenje turnira održat će se u petak 21. lipnja s početkom u 18 sati, dok se turnir zatvara u nedjelju 23. lipnja u 19 sati, također na stadionu u Žuknici.

Raspored natjecanja možete pogledati OVDJE