Kostrena 18. rujan 2019.

Nastavlja se “Poslovni uspjeh” za kostrenske poduzetnike

Nastavlja se “Poslovni uspjeh” za kostrenske poduzetnike
"Pametnim rješenjima za uštede" počeo je novi ciklus besplatnih predavanja za kostrenske poduzetnike.

“Pametna rješenja za uštede- osnovna porezna znanja”, naziv je predavanja održanog u Narodnoj čitaonici u Kostreni kojim je započeo novi ciklus besplatnih edukacija za kostrenske poduzetnike.


Općina Kostrena i Edukacijsko- savjetodavni centar Optimum iz Kostrene, suorganizatori su besplatnih predavanja za kostrenske poduzetnike pod nazivom “Poslovni uspjeh”, s ciljem da poduzetnicima pomognu usvojiti različita stručna znanja koja će im pomoću u poslovnom razvoju. Predavanja su dio nastojanja Općine Kostrena da potakne razvoj lokalne poslovne zajednice te da Kostrena osim mjesta poželjnog za život, postane i poželjnim mjestom za poslovanje.


Dvadesetak kostrenskih poduzetnika tijekom predavanja imalo je priliku čuti različite korisne savjete o tome kako ostvariti legalne porezne uštede u svakodnevnom poslovanju i dobiti jasniji uvid i tumačenje nove porezne reforme. Predavanje je održala Laura Žeželić, vlasnica Računovodstva Terra koja je i sama poduzetnica s dugogodišnjim iskustvom na području računovodstva i financija. 


I sljedeće predavanje u listopadu bavit će se područjem financija. Tema je "Kako znati kako nam ide i gdje nam curi- Osnove upravljanja financijama”.

Prijave za besplatno sudjelovanje primaju se preko stručne suradnice u Općini Kostrena na mail martina.zekic@kostrena.hr ili na telefon 209 071.