Kostrena 25. ožujak 2023. V.A.

Nedjelja je odličan dan za rekreativce u Kostreni

Nedjelja je odličan dan za rekreativce u Kostreni
Odlična prošlogodišnja suradnja TZO Kostrena te KŠR Gorovo i Nordic Walking Teama Opatija nastavlja se i ove godine, a prošle je nedjelje aktivno i atraktivno označena nova sezona organiziranog nordijskog hodanja i pješačenja u Kostreni. Nakon sjajnog početka, nastavak će biti isto tako zanimljiv, a svake nedjelje, zaključno s 30. travnja Kostrena će biti središte ove popularne aktivnosti.

Sutra, 26. ožujka, s početkom u 10 sati, nakon vježbi zagrijavanja, sudionici će u sklopu programa pod nazivom “Korakom do zdravlja”- nordijsko hodanje i pješačenje stazama Kostrene, krenuti na pohod popularnom trasom “Ruta Put Mora” na potezu: Žurkovo- šetnica “Put mora”- Lučica “Stara voda”- šetnica “Put mora”- Žurkovo. Lagana je to staza dužine 7 km.

Organizator je za sve sudionike programa osigurao štapove za hodanje, a sudionici trebaju biti adekvatno odjeveni te ponijeti bocu vode. Svi sudjeluju na vlastitu odgovornost, a program vode licencirani instruktori nordijskog hodanja. U slučaju lošeg vremena, organizator zadržava pravo izmjene rute ili odgode programa. Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje na licu mjesta- u Žurkovu.