Kostrena 8. srpanj 2019.

Neno Belan i Fiumensi u “Kostrenskoj noći”

Neno Belan i Fiumensi u “Kostrenskoj noći”
Tradicionalna “Kostrenska noć” u petak će se održati u uvali Žurkovo. Kostrenjane i njihove goste zabavljat će Neno Belan i Fiumensi, a u tome će im pomoći Duo Fenix i Night Express band. 

Nadaleko poznata kostrenska ljetna fešta ovog će petka, 12. srpnja, u uvalu Žurkovo privući brojne posjetitelje, koji će moći uživati u bogatoj gastro ponudi, ali i sjajnoj svirci, koja kreće već od 20:30 sati.   


Za zagrijavanje okupljenih zadužen je Duo Fenix, kojeg će nešto kasnije na kostrenskoj pozornici “zamijeniti” Neno Belan i Fiumensi, dok će feštu u Žurkovu kraju privesti Night Express Band. Ulaz je slobodan.

Posjetitelji će moći razgledati prodajnu izložbu likovnih i keramičkih radova, unikatnog ručno izrađenog nakita te suvenira kostrenskih umjetnika i njihovih gostiju, a one najmlađe će zasigurno razveseliti oslikavanje lica.  


Naglasiti treba kako će na dan održavanja manifestacije pristupna cesta za uvalu Žurkovo bit će zatvorena za sav promet, osim za dostavu i interventna vozila te stanovnike Žurkova.