Kostrena 24. prosinac 2020.

Okićena božićna jelka i ove godine u podmorju Kostrene 

 Okićena božićna jelka i ove godine u podmorju Kostrene 
Klub podvodnih aktivnosti Kostrena i ove godine u kostrensko podmorje položio okićenu božićnu jelku.

Klub podvodnih aktivnosti Kostrena tradicionalnim je polaganjem božićne jelke u kostrensko podmorje i podjelom priznanja najuspješnijim članovima zaključio sportsku i kalendarsku godinu. U skladu s epidemiološkim preporukama, ove godine bez medija i publike koja inače s velikim zanimanjem poprati ovaj nesvakidašnji običaj.


U klupskim prostorijama održana je podjela sportskih priznanja članovima uz prigodne božićne poklone. Najbolji među seniorima bili su Ana Petrović i Dorian Palinić dok je najuspješniji u kategoriji juniora bio Frano Gudelj te mlađi junior Lovro Jakljević. Najuspješniji kadet  u 2020. godini bio je Andre Medić, a mlađi kadet Siniša Splait. Među dječacima prve dobne skupine (2011. i 2012. godište), rezultatima se istaknuo Leon Janković, a među dječacima druge dobne skupine (2013. godište i mlađi), Adrian Splait. Najuspješniji među veteranima bio je Josip Bilić.


I ove je godine ispred klupskih prostorija u kostrensko podmorje položena okićena božićna jelka. Uz članove KPA Kostrena, ronjenju su se pridružili i članovi i prijatelji iz RK AdriatiCro iz Zagreba.