Kostrena 13. travanj 2020.

Online druženjem nastala glazbena čestitka iz Kostrene

Online druženjem nastala glazbena čestitka iz Kostrene
Članice kostrenskog “Luštrina” iz svojih su domova zapjevale “Amazing grace” i tako mještanima Kostrene čestitale Uskrs. 

Iako zbog aktualne situacije članice Ženskog vokalnog sastava “Luštrin” iz Kostrene ne održavaju redovne probe pandemija ih nije spriječila da zajedno zapjevaju te mještanima pjesmom čestitaju Uskrs.  

Naime, članice “Luštrina” u svojim su domovima zapjevale poznatu duhovnu pjesmu “Amazing grace”, a njihove su kućne solo izvedbe, uz klavirsku pratnju Andreja Babića, spojene u jedinstvenu glazbenu poslasticu.
 

“Nas stručni voditelj Andrej Babić, koji stalno i strpljivo promišlja i radi na našem napredovanju, u postojećim okolnostima inicirao je ovaj uradak. Poslao je dionice, a mi smo se morale snimiti da bi on to mogao spojiti u jednu cjelinu. To smo odradili u petak i subotu između miješanja pinci, bojanja jaja, kuhanja šunke i pečenja orehnjače. Uz napomenu da su sve nesavršenosti ostale takve kakve jesu, dakle bez ikakvog čišćenja. Presretne smo i prvenstveno zahvalne našem maestru Andreju na potpuno novom iskustvu i što nam je omogućio da ovim uratkom čestitamo Uskrs prvenstveno svim žiteljima Kostrene, ali i svim dragim prijateljima koji prate rad Luštrina i stalna su nam podrška”, poručila je Željka Egredžija iz Luštrina.