Kostrena 2. srpanj 2019.

Phanas beach bar velikim partyjem otvara sezonu

Phanas beach bar velikim partyjem otvara sezonu
Veliki party otvorenja sezone Phanas beach bara u Kostreni obilježit će prigodna klupska glazba, ali i brojna iznenađenja za sve posjetitelje.  

Hrpu dobre zabave i odlične glazbe donosi Global Disco, možda i najsvestraniji "moderni bend" sastavljen od dinamičnih i iskusnih glazbenika koji su često surađivali u različitim projektima. 


Klupska glazba, osobito house, temelj je ovog projekta, kao i sinteza i integracija drugih glazbenih žanrova kao što su soul, funk, disco, afro, latino... Global Disco čine DJ Luca Montecchi i DJ Manuel Lupen na udaraljkama uz pratnju kubanskog violinista. Njihov fleksibilan i dinamičan pristup na pozornici obilježava ovu ljetnu glazbenu poslasticu koja zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a sve će dodatno začiniti i atraktivne plesačice iz Diamond Soul Entertainment uz nezaobilazni light show! 


Niti ovaj ljetni party ne može proći bez osvježavajuće kapljice pa će posjetitelji moći uživati u jednom od glavnih sastojaka ljetnih koktela- ginu The Botanist. Ovaj gin u proizvodnji koristi devet klasičnih sastojaka za gin, plus 22 divlje izvorne biljke za Islay koje su ručno brane na vjetrovitim brežuljcima, tresetištima i Atlantskoj obali. Rezultat je vrlo karakterističan, složen, cvjetni gin s izvanrednim završetkom. The Botanist se ističe kao istinski zanatski, ručno rađen gin uz dašak bilja Islaya u svakoj čaši.

Otvorenje će upotpuniti zanosne hostese i bogate nagrade te odlična party atmosfera. Pozivaju se svi koji su željni odlične ljetne zabave da se naoružaju dobrom voljom i ovog petka, od 22 sata do dugo u noć, zabavljaju u Phanas beach bar- u na otvorenju ljetne sezone. Ulaz je slobodan.