Kostrena 13. srpanj 2019.

Prepuna uvala Žurkovo feštala uz Nenu Belana i Fiumense

Prepuna uvala Žurkovo feštala uz Nenu Belana i Fiumense

“Kostrenska noć” sinoć je u uvali Žurkovo okupila oko dvije tisuće posjetitelja, koji su feštali do dugo u noć. Za dobru su zabavu bili zaduženi Neno Belan i njegovi Fiumensi, a u pomoć su im priskočili Night Express band i Duo Fenix.

Izvrsno raspoloženje vladalo je sinoć u uvali Žurkovo, gdje se, na poznatoj ljetnoj fešti- “Kostrenskoj noći”, okupilo oko dvije tisuće posjetitelja. Kostrenjani i njihovi gosti uživali su u bogatoj ugostiteljskoj ponudi te dakako sjajnoj glazbi. 


Za zagrijavanje publike bio je zadužen Duo Fenix, koji je oko 22:30 pozornicu prepustio glavnoj zvijezdi večeri- Neni Belanu i njegovim Fiumensima. U dobro poznatim Belanovim hitovima kostrenska je publika uistinu uživala, pjevajući u glas s popularnim pjevačem.  


Ovogodišnju “Kostrensku noć” kraju je priveo izvrsni Night Express band, uz čije su ritmove posjetitelji feštali do dugo u noć. 

Spomenuti svakako treba i brojne umjetnike iz Kostrene, Rijeke i okolice, koji su svojim kreativnim radovima “ukrasili” Žurkovo, dok su se najmlađi posebno razveselili oslikavanju lica. 


Tradicionalnu “Kostrensku noć” u uvali Žurkovo zajedničkim snagama organiziraju Turistička zajednica Općine Kostrena i Općina Kostrena.