Kostrena 28. ožujak 2017.

S novim vozilom i starim vodstvom spremno u sezonu

S novim vozilom i starim vodstvom spremno u sezonu
Dobrovoljno vatrogasno društvo Kostrena održalo je Izbornu skupštinu na kojoj je potvrđen novi mandat dosadašnjem rukovodstvu Društva. U novom četverogodišnjem mandatu na čelu DVD Kostrena ostaju predsjednik Zlatan Marunić, zamjenik predsjednika Ljubomir Franelić, zapovjednik Alen Krmpotić, zamjenik zapovjednika Borislav Dobrić i tajnik Zlatko Šoić.
 
Skupština je bila prigoda i za prezentaciju netom kupljenog rabljenog navalnog vatrogasnog vozila marke "Dennis", koje je DVD Kostrena kupilo većim djelom vlastitim sredstvima, zahvaljujući višegodišnjem racionalnom upravljanju financijama i uz pomoć donacija Vatrogasne zajednice PGŽ i Primorsko- goranske županije. Ključeve kamiona, zapovjedniku Alenu Krmpotiću, predala je načelnica Općine Kostrena Mirela Marunić, uz želju da bude više preventivnog djelovanja, a manje intervencija na terenu.
 
DVD Kostrena zahvalilo je Općini na proračunskim sredstvima za redovnu djelatnost Društva i donatorima koji su pomogli u nabavci vozila.
 
Prigodnim riječima Skupštini su se obratili i predsjednik Vatrogasne zajednice Primorsko- goranske županije Slavko Gauš, te predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Bakra Darko Pavletić.