Kostrena 27. rujan 2022. Klaudio Vrančić

Sat i pol kostrenska se publika smijala uz “Realiste”

Sat i pol kostrenska se publika smijala uz “Realiste”
“Mladenački, razigrano, neobično, aktualno, genijalno…” neki su do komentara koji su se mogli čuti među gledateljima

Dinamični, duhoviti, zabavni, maštoviti i raspjevani “Realisti” (Domagoj Ivanković, Nika Ivančić, Nikola Nedić, Rok Juričić i Fabijan Komljenović) sve su napravili drukčije. Svidjelo se to kostrenskoj publici koja ih sinoć, ni nakon sat i pol, nije puštala s pozornice. 


A iako predstava, za koju je tekst napisao Jure Karas dok režiju potpisuje Matko Raguž,“naginje” mlađim gledateljima, zadovoljni su na kraju bili svi. “Mladenačko, razigrano, neobično, aktualno, genijalno…” neki su do komentara koji su se mogli čuti među gledateljima na odlasku.

Jesen u Ksotreni

Teatar Exit je sinoć u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji gostovao u sklopu ovogodišnje “Jeseni u Kostreni”, koja se nastavlja ovog petka, 30. rujna, s predstavom “Ljubav, gubici i moda” Teatra To go.


“Veseli nas da, nakon dvije godine u Kostreni opet imamo prepuno gledalište. Iako se Jesen i u tom periodu održavala bez prekida, imala smo razna ograničenja u broju posjetitelja, maski, dezinficijensa, potpisnih lista i testiranja. No, sve smo to izdržali, svega se pridržavali, a naša nas je vjerna publika podržavala cijelo to vrijeme. Ove godine naše je gledalište opet puno, a za posjetitelje smo, osim izvrsnih predstava, pripremili i izložbu plakata svih 20 do sada održanih Jeseni. Vjerujem da će ova manifestacija, po kojoj je Kostrena već prepoznatljiva, i dalje uspješno ploviti kazališnim vodama i u Kostrenu dovoditi kazališta iz Hrvatske, ali i šire, na zadovoljstvo naše publike”, kazala je Borka Reljac, ravnateljica Centra kulture Kostrena.