Kostrena 7. listopad 2020.

Sutra prvo predavanje za kostrenske poduzetnike

Sutra prvo predavanje za kostrenske poduzetnike
Općina Kostrena kontinuirano ulaže u stvaranje povoljnog poslovnog okruženja kako bi osigurala da Kostrena osim dobrog mjesta za život bude i dobro mjesto za poslovanje.

U suradnji sa savjetodavnim centrom Optimum iz Kostrene, Općina Kostrena nastavlja s organizacijom predavanja koja će poduzetnicima pomoći u poslovanju. Novonastala situacija s epidemijom Covid- 19, promijenila je životne i poslovne okolnosti i pred poduzetnike stavila sasvim nove izazove s kojima se do sada nisu susreli pa su u skladu s time odabrane i teme predavanja.

“Novo normalno- pretvorite prijetnju u priliku za svoje poslovanje”, tema je prvog predavanja koje će se održati sutra,  8. listopada u 17 sati u Narodnoj čitaonici u Kostreni sv. Luciji, uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera.


Predavačica Nataša Golik Klanac, osnivačica i izvršna direktorica poduzeća as2con Alveus iz Rijeke, poduzetnicima će dati alate da analiziraju i sistematiziraju vanjske okolnosti i prijetnje, procijene vlastite snage i slabosti u odnosu na okruženje. Omogućit će im da prepoznaju mogućnosti razvoja poslovnog modela u smjeru koji može osigurati opstanak i rast poslovanja iskorištavanjem novootvorenih tržišnih potencijala. Uz predavanja, moguće je dogovoriti i individualne konzultacije bilo online ili uživo.

Za sudjelovanje na predavanjima, poduzetnici se mogu prijaviti putem elektronske pošte na martina.zekic@kostrena.hr, telefonskim putem na broj 209-071 ili dostavljanjem prijavnog obrasca direktno u Upravni odjel za financije i gospodarstvo Općine Kostrena. Obrazac se može preuzeti na općinskim mrežnim stranicama.