Kostrena 11. prosinac 2023. V.A.

Sve je spremno za večerašnji glazbeni spektakl u Kostreni

Sve je spremno za večerašnji glazbeni spektakl u Kostreni
Večeras, 11. prosinca, s početkom koncerta u 20 sati popularni Petar Grašo, uz pratnju svog sjajnog banda i s koncertnim programom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, stiže u Sportsku dvoranu Kostrena. Bit će to posebna večer uz posebno dizajniranu produkciju koja će upotpuniti ovaj spektakl. 

Podsjetimo, koncert se održava u sklopu obilježavanja nekoliko važnih datuma za Kostrenu. Općina Kostrena je 6. prosinca proslavila Dan Općine i blagdan svetog Nikole, a ove se godine obilježava i 30 godina samostalnosti Općine. Koncert Petra Graše će biti veliko finale uspješne kostrenske godine.

Ulaznice se mogu kupiti online, u sustavu www.mojekarte.hr, na njihovim prodajnim mjestima (Dallas Music Shop Rijeka i Foto Revija Rijeka), te u prostoru info centra Turističke zajednice općine Kostrena.

Cijene ulaznica su popularne, za tribine istok i zapad cijena iznosi 10 eura, središnja tribina je 15 eura, a VIP parter čiji je broj ograničen 25 eura. Dio ulaznica namijenjen je i prodaji na dan koncerta i moći će se kupiti i na ulazu u dvoranu (isključivo gotovinom). 

Vrata dvorane se otvaraju u 19 sati, s obzirom na to da je kapacitet dvorane ograničen.