Kostrena 4. listopad 2016.

“Taksimetar” u Kostreni odgođen za 18.10.

Odgođena je predstava Teatra Exit  "Taksimetar“, koja se trebala održati u srijedu 05.10. u sklopu 15. Jeseni u Kostreni. Novi termin održavanja predstave je utorak 18.10. u 20 sati, u Narodnoj čitaonici u Kostreni.
 
Kupljene ulaznice vrijedit će i za zamjenski termin, a u slučaju nemogućnosti dolaska u zamjenskom terminu, moguće je ostvariti povrat novca. Povrat novca potrebno je zatražiti na mjestima na kojima su ulaznice kupljene. Svi oni koji su iskoristili svoj voucher u Narodnoj čitaonici, ukoliko im zamjenski termin ne odgovara, povrat novca mogu zatražiti na blagajni u Narodnoj čitaonici, koja je otvorena samo na dan predstave i to od 19 sati.
 
Taksimetar
 
Teatar Exit već tradicionalno prati “Jesen u Kostreni”, a ove godine predstavit će se s novom predstavom “Taksimetar”.
 
Predstava je to koja na zanimljiv, exitovcima svojstven način, otkriva što se događa taksistu na ulicama Zagreba dok se u njegovom taksiju vozi mnoštvo različitih karaktera.
 
Jedan taksist i mnoštvo neobičnih klijenata koji otkrivaju različite vizije svakodnevice: one mračne i skrivene, urnebesne, plitke i duboke. Posjetitelji će moći uživati u karakterističnoj duhovitoj viziji našeg vremena koju Teatar Exit premijerno izvodi na Kvarneru. 
 
Predstavu u kojoj glume Zijad Gračić i Robert Budak režirao je Matko Raguž.
 
Cijena ulaznice za predstavu iznosi 40 kuna, a za umirovljenike 20 kn samo u KD Kostrena te u Čitaonici na dan predstave (uz obavezno predočenje dokumenta kojim se potvrđuje umirovljenički status).
 
Prodaja ulaznica vrši se putem sustava mojekarte.hr , a osim on- line kupnje, ulaznice se mogu kupiti i na nekoliko prodajnih mjesta u Rijeci i Kostreni; Dallas Records, Foto Revija, Caffe bar Nad Urom, KD Kostrena (Sportska dvorana) te u Narodnoj čitaonici uoči početka predstave.