Kostrena 30. kolovoz 2021.

Tri dana uživanja uz craft pive i klopu u Quorum Gardenu

Tri dana uživanja uz craft pive i klopu u Quorum Gardenu
Brojni posjetitelji svih generacija tijekom tri su dana ispunili terase i uživali u izvrsnoj ponudi Quorum Gardena.

Quorum Garden Beer & Food Experience u Kostreni, u kojem su mogli uživati ljubitelji piva i dobrih zalogaja, a sve to u organizaciji Quorum Gardena i pod pokroviteljstvom Općine Kostrena i TZO Kostrena, pokazao se kao pun pogodak. 


Svjedoče tome brojni posjetitelji svih generacija koji su tijekom tri dana ispunili terase i uživali u izvrsnoj ponudi. Svih generacija, jer od ranog jutra uživali su i najmlađi u zabavnom dijelu Quorum Gardena, a domaćin im je ponudio fritule, palačinke i odlične zabavne sadržaje.


Quorum Garden Beer & Food Experience je od 15 sati nudio i posebnu priču za one punoljetne - odlična piva odličnih pivara u kojima su posjetitelji uživali kušajući ih sa zadovoljstvom s jednim ciljem- doživjeti i prepoznati omiljen okus piva te uživati u posebnom ambijentu. 


King's Brew, Griff, Brewtiga s Varionica Craft Brewery- Pulfer Brewery- Pivovara Mlinarica- Bruman Craft Brewery, Međimurski lepi dečki te Sv. Vid ponudili su svoje brendove na zadovoljstvo posjetitelja. 


S ponudom dobrih zalogaja predstavila se ekipa iz Nikkis food and booze, pa je tako dobro pivo pratila i ukusna hrana. Ugodno vrijeme u ispijanju piva i ostalih napitaka te u dobrim zalogajima pratila je i odlična glazbena podloga, a barmeni su spremali i odlične koktele te se svi tako došli na svoje.


Quorum Garden Beer & Food Experience tako se pokazao kao odličan program koji je Kostreni dao jednu novu dimenziju i prepoznat je kao odličan spoj ponude i ambijenta te kostrenskih ljepota. 

“Zahvaljujemo Općini Kostrena, TZO Kostrena, svim posjetiteljima koji su ovaj vikend učinili nezaboravnim. Zahvaljujemo se cijelim obiteljima koje su bile dio Quorum Gardena i prepoznale kvalitetu ponude za najmlađe i odrasle, a posebno se zahvaljujemo osoblju koje je dalo sve od sebe da se pozitiva i odlična enegrija prenese na posjetitelje. I, naravno, ponovit ćemo ovu lijepu priču”, zaključila je Antonija Žumberac iz Quorum Gardena.