Kostrena 7. studeni 2023. Izvor: TZG Kostrena

Veliki koncert Petra Graše obilježit će prosinac u Kostreni

Veliki koncert Petra Graše obilježit će prosinac u Kostreni
Glazbeni vrhunac prosinca u Kostreni bit će koncert jedne od najsjajnijih zvijezda domaće glazbene scene- Petra Graše

Prosinac u Kostreni osobito je svečan. Uz blagdane zaštitnica mjesta, koji se obilježavaju brojnim programima pod nazivom “Od svete Barbare do svete Lucije”, 6. prosinca Općina Kostrena slavi svoj Dan i blagdan svetog Nikole, a ove godine i 30 godina samostalnosti. 

Glazbeni vrhunac proslave bit će koncert jedne od najsjajnijih zvijezda domaće glazbene scene- Petra Graše. Ovaj izvanredni pjevač, tekstopisac, kompozitor i kantautor, koji iza sebe ima bogatu glazbenu karijeru i brojne nagrade, u ponedjeljak 11. prosinca, u 20 sati, gostuje u Sportskoj dvorani Kostrena i svojim će glasom i glazbom, a obožavateljice bi rekle i stasom, uveličati prosinačke blagdane. 

Organizatori koncerta Općina Kostrena, Turistička zajednica općine Kostrena i KD Kostrena, pozivaju da na vrijeme osigurate ulaznicu za ovaj glazbeni spektakl. Ulaznice će od 13. studenog biti dostupne u online prodaji putem sustava mojekarte.hr, a moći će se kupiti i u prostoru info centra Turističke zajednice općine Kostrena. 

“Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za guštanje u glazbi Petra Graše i provedite nezaboravne trenutke na koncertu u Kostreni. Vidimo se 11. prosinca”, poručuju organizatori.