Kostrena 30. studeni 2019.

Veterani Pomorca 1921 pobjednici 15. "Milana Perovića"

Veterani Pomorca 1921 pobjednici 15. "Milana Perovića"

Veterani Pomorca 1921 pobjednici su 15. “Memorijalnog turnira Milan Perović”, što se danas igrao u Sportskoj dvorani Kostrena. Domaćini su u finalu bili bolji od Selekcije HNS- a, dok su u susretu za 3. mjesto veterani Rijeke slavili protiv Kraljevičana. 

15, izdanje memorijalnog malonogometnog turnira, što se igra u čast pokojnog Milana Perovića, u Sportskoj dvorani Kostrena je okupilo četiri veteranske momčadi i to: HNK Rijeku, Selekciju HNS- a, NK Kraljevicu te dakako domaćine- NK Pomorac 1921.


“Turnir organiziraju veterani Pomorca 1921 u znak sjećanja na našeg doajena sportskog novinarstva, prijatelja Pomorca i Kostrene- Milana Perovića. Od prvog su dana na turniru i poznata nogometna imena, koja s guštom dođu u Kostrenu odigrati za Milana Perovića”, naglasio je Zlatan Marunić iz Pomorca 1921, zahvalivši Općini Kostrena i KD Kostrena na pomoći u organizaciji turnira. 


“Drago mi je da se veterani Pomorca sjete moga oca. Bili su veliki prijatelji. Već 15. godina organiziraju ovaj turnir i čuvaju uspomenu na mog oca, koji je bio veliki prijatelj Pomorca, profesionalno i privatno. Bio je na svakoj utakmici. Nadam se da će se ova tradicija i nastaviti”, poručio je Boris Perović. 


U polufinalnim su ogledima veterani Pomorca 1921 s 3:1 slavili protiv vršnjaka iz Kraljevice, dok su veterani Rijeke s 4:3 poraženi od Selekcije HNS- a. Nogometaši Rijeke s visokih su 7:0 protiv Kraljevice osvojili 3. mjesto na ovogodišnjem turniru, dok su u napetom finalu domaćini s 3:2 porazili Selekciju HNS- a i tako osvojili 15. izdanje turnira.