Kostrena 29. kolovoz 2017.

Vikend u novom Mosquitu uz “more” zabave

Vikend u novom Mosquitu uz “more” zabave
“More” zabave, tik uz more. U “Mosquitu”, u kafiću s jednim od najljepših, ako ne i najljepšim kostrenskim pogledom, ovog vikenda, od petka do nedjelje, posjetitelje čeka novo osoblje, nova ponuda, brojna iznenađenja te super povoljne akcijske cijene.

Ljeto još nije završilo, barem što se “Mosquita” tiče. Jedan od najatraktivnijih kostrenskih ugostiteljskih objekata, smješten na predivnoj šetnici, preko noći će doživjeti “mini makeover”.

Besplatna kava, glazba uživo i akcijske cijene pića

Mijenja se osoblje, upotpunjuje ponuda, a novo lice “Mosquito” će proslaviti već u petak. Ujutro (od 09:00 do 11:00) posjetitelje čeka besplatna kava, dok će u večernjim satima posjetitelje zabavljati “Coffee Shop Acoustic”.


Kraj radnog tjedna kao stvoren je za opuštanje u kostrenskom “Mosquitu”, tik uz more, uz dobru glazbu, još bolje osoblje i najbolju ponudu.

Novi vlasnici, kako i priliči, časte svoje goste i to popustom od 25% na cjelokupnu ponudu, od petka poslijepodne pa sve do kraja vikenda.
 
Raj za ljubitelje prirodnih sokova

"Mosquito” će od ovog vikenda biti pravi mali raj za sve ljubitelje zdravog života i prirodnih sokova. Na svoje će tako dođi šetači i trkači, ali i svi koji se samo žele opustiti u kafiću s jednim od najljepših kostrenskih pogleda. 

U “Mosquitu” će ih čekati bogata ponuda svježih tekućih poslastica. Tu su “Honeymoon” (ananas, jabuka, naranča), “Chill out” (jabuka, ananas, đumbir), “Orange” (100% naranča), “Vital” (naranča, mrkva, đumbir), “Detox” (jabuka, celer, limun), “Refresh” (jabuka, krastavac, limun), “Wake up” (grejp, ananas, đumbir) i “Iron man” (jabuka, cikla, mrkva, limun), ali i brojni drugi noviteti.


Koncerti, modne revije, izložbe i sajmovi

Uz veliki “re- opening” ovog vikenda u “Mosquitu” će posjetitelje i u budućnosti čekati brojna iznenađenja i “more” zabave. U planu su brojna događanja, među kojima će svatko pronaći nešto za sebe. Bit će tu glazbenih nastupa, izložba rukotvorina, sajmova zdrave prehrane, druženja uz poeziju, promocija knjiga i modnih revija.

Više o svim nadolazećim događanjima i brojnim novostima možete doznati na facebook stranici “Mosquita”.