Kostrena 12. prosinac 2023. Klaudio Vrančić

Više od tisuću fanova u Kostreni pjevalo i plesao s Grašom 

Više od tisuću fanova u Kostreni pjevalo i plesao s Grašom 

Pred više od tisuću fanova, koliko ih se okupilo u Sportskoj dvorani, popularni je splitski pjevač sjajnim koncertom dao svoj doprinos proslavi Dana općine

Vrhunac događanjima tradicionalno bogatog prosinca u Kostreni bio je sinoćnji koncert Petra Graše. Pred više od tisuću fanova, koliko ih se okupilo u Sportskoj dvorani, popularni je splitski pjevač sjajnim koncertom dao svoj doprinos proslavi Dana općine i kostrenskog zaštitnika svetog Nikole.


A publika je mogla uživati u uistinu šarolikom repertoaru na kojem su se uz brojne Grašine hitove, kao što su “Ljubav jedne žene”, “Što je od mene ostalo”, “Vera od suvog zlata” ili “Devedeset druge”, našli i oni njegovih kolega, poput neprežaljenog Olivera Dragojevića (“Dva put san umra”, “Cesarica” i “Nedostaješ mi ti”). Okupljeni su pjevali u glas sa splitskim glazbenikom, a oni hrabriji su se odazvali Grašinu pozivu i zaplesali. 


Koncert Petra Graše su, u sklopu proslave Dana Općine Kostrena 2023. koji će potrajati sve do Badnjaka, zajedničkim snagama organizirali Općina Kostrena, Turistička zajednica općine Kostrena i Komunalno društvo Kostrena.