Kostrena 20. listopad 2017.

“Žene” osvojile srca Kostrenjana

“Žene” osvojile srca Kostrenjana
Sjajna hit predstava Teatromana i Satiričkog kazalište Kerempuh- “5žena.com" napunila je, a potom i dobro nasmijala prepunu Narodnu čitaonicu Kostrena sv. Lucija.

Smijeh je sinoć odjekivao Kostrenom, onaj iskreni ženski i tek mrvicu “kiseliji” muški. Ne čudi jer muškarci su sinoć u gledalištu bili u manjini, a žene na pozornici nisu se nimalo ustručavale. Pet žena, Dajana Čuljak, Nataša Dangubić, Ana Begić, Jadranka Đokić i Nina Erak Svrtan, kroz pet sjajnih monologa, isprekidanih duhovitim međusobnim dijalozima, pokazalo je sva “bogatstva” muško- ženskih, ali i žensko- ženskih odnosa. Rezime hit komedije, inače redateljskog prvijenca Renea Bitorajca, su “salve” smijeha i muškarcima nešto jasniji ženski pogledi na svijet.
 
muškarci.hr

No, žene na odgovor muškaraca neće dugo čekati. Već ove nedjelje (22.10.), u sklopu 16. “Jeseni u Kostreni”, u Narodnoj čitaonici Kostrena sv. Lucija, gostuje hit predstava muškarci.hr.

“Ovogodišnja Jesen je vrlo uspješna. Sve predstave su rasprodane. Ulaznica ima još desetak samo za predstavu Zaboravi Hollywood, koja je odgođena zbog bolesti glumca i održat će se 29. listopada. Sve u svemu jako smo zadovoljni Jesen je opravdala očekivanja i više od toga”, rekla je predsjednica Odbora za kulturu, odgoj i obrazovanje Općine Kostrena Vesna Valenčić.

Zbog velikog zanimanja Kostrenjana ali i brojnih gostiju organizatori razmatraju opciju da se pojedine predstave u budućnosti održavaju u Sportskoj dvorani u Kostreni, čiji su kapaciteti višestruko veći od Narodne čitaonice Kostrena sv. Lucija.