Kostrena 21. rujan 2020.

Zijah Sokolović u Kostreni: “Život je kazališna predstava”

Zijah Sokolović u Kostreni: “Život je kazališna predstava”
Predstavom “Lijevo, desno, glumac”, izvrsnog Zijaha Sokolovića, sinoć je počela ovogodišnja “Jesen u Kostreni”.  

Jesen je u Kostrenu stigla nekoliko dana ranije. Istoimena manifestacija, koja kostrenskoj publici tradicionalno donosi sjajne predstave, sinoć je počela u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji. 


A ovogodišnja je “Jesen u Kostreni” po mnogočemu posebna. Naime, zbog aktualne situacije u predstavama će moći uživati znatno manje gledatelja. Tako je bilo i na otvaranju, kojem je, umjesto uobičajenih nekoliko stotina, silom prilika prisustvovalo svega sedamdesetak zaljubljenika u daske koje život znače. 


Čast da otvori ovogodišnju kostrensku Jesen pripala je izvrsnom Zijahu Sokoloviću i njegovoj predstavi “Lijevo, desno, glumac”. 

Život je kazališna predstava, a svi smo mi glumci kostrenskoj je publici svojom osebujnom izvedbom poručio nagrađivani bosanskohercegovački glumac, koji iza sebe ima više od 5.000 izvedbi monodrama. 


Ovogodišnja “Jesen u Kostreni”, koja kostrenskoj publici donosi čak osam vrhunskih predstava, nastavlja se 25. rujna, kada u Narodnoj čitaonici u Kostreni sv. Luciji gostuje “Teatar Rugantino” s predstavom “Život je čudo”.

Ulaznice za sve predstave prodaju se putem sustava mojekarte.hr i na njihovim prodajnim mjestima, a na dan predstave iza 19 sati, ulaznice se mogu kupiti u predvorju Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji.