Ostalo 24. travanj 2020.

Band Aid Istre, Kvarnera i Gorskog kotara zapjevao online

Band Aid Istre, Kvarnera i Gorskog kotara zapjevao online

Band Aid “Iz moje sobe” Istre, Kvarnera i Gorskog kotara online je otpjevao skladbu “Sutra”. Projektu su se priključili brojni poznati glazbenici iz našeg kraja.

“U ovoj teškoj i naizgled nepredvidljivoj situaciji u kojoj smo se našli susreli smo se s potpuno novim izazovom i velikim životnim testom.Kao glazbenici koji smo silom prilika odvojeni od vas, ali i kao obični i jednostavni ljudi koji putem glazbe nastoje emitirati pozitivne poruke ljudima i donositi im sreću u život, uz blagodati tehnologije današnjice okupili smo se spontano u ovaj Band Aid pod nazivom Iz moje sobe. Naši životi su vezani za cijeli svijet jer smo u ovom trenutku fizički odvojeni i zatekli smo se posvuda ali ipak su naša prebivališta i srce na području Istre, Kvarnera i Gorskog kotara. Iza ovog projekta stoji veliki trud i ljubav, jer smo htjeli da naša glazba opet dođe do vas, da ugrije vaša srca i nahrani duše, te da zajednički iz ove tame pogledamo prema svjetlu i savladamo ovu životnu lekciju. Iskoristimo ovaj poseban trenutak i probajmo stvoriti drukčiji, jedan bolji svijet- izgradimo ga bez straha i bez strepnje s vjerom u bolje i pozitivnije sutra”, poručuju glazbenici. 
 

Brojni poznati glazbenici iz našeg kraja u svojim su domovima i studijima snimili audio i video materijale, dok je audio i video produkcija odrađena u tonskom i video studiju Udruge Dijamant Klasika Rijeka. Audio i video producent je Marin Tuhtan.