Ostalo 6. travanj 2016.

Dani obiteljskog smještaja Crikveničko- vinodolske rivijere 2016.

Dani obiteljskog smještaja Crikveničko- vinodolske rivijere 2016.
Turistička zajednica Kvarnera u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Crikvenice, Turističkom zajednicom Grada Novi Vinodolski i Turističkom zajednicom Vinodolske općine organizira "Dane obiteljskog smještaja Crikveničko- vinodolske rivijere 2016.“ 

Dva će dana biti posvećena obiteljskome smještaju pa će se tako u petak, 8. travnja 2016. u 17 sati u Hotelu "Omorika“ u Crikvenici održati Edukativna radionica "Kvarner Family“. U sklopu navedene edukacije sudionike očekuje zanimljiv i raznovrstan program: “Iznajmljivači kao nosioci informacija o destinaciji”, “Područje djelovanja turističke inspekcije”, “Područje djelovanja carinske inspekcije”, “Sigurnost u turizmu- preventivne mjere sigurnosti za sprečavanje provala i krađa”, “Brend Kvarner Family i kreditni poticaji za iznajmljivače”, “Facebook stranica Kvarner Family”, “Važnost E-marketinga za uspješnije poslovanje” i “Vođenje obiteljskog smještaja”. 

Radionice su besplatne, a namijenjene su svim pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu i turističkim agencijama koje poslovno surađuju s pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu.

U subotu, 9. travnja 2016. će se od 10 do 13 h održavati “Dan otvorenih vrata Kvarner Family obiteljskog smještaja“, u sklopu čega će svi zainteresirani moći posjetiti odabrana domaćinstva koja nose oznaku kvalitete “Kvarner Family“, razgledati kuće i okućnice te u razgovoru s domaćinima saznati brojne korisne informacije o mogućnostima unaprjeđenja poslovanja.

Izvor: TZG Crikvenice