Ostalo 27. prosinac 2022. K.V.

Lana Gotvald i "Trio Mareta" predstavili novi promo video

Lana Gotvald i "Trio Mareta" predstavili novi promo video
Trio Mareta predstavio je novi promo video, sa studijskim obradama hitova "Love is all around"  škotskog benda Wet Wet Wet, "Zaljubila sam se" hrvatske grupe Detour te pjesmu "Sky" britanske pjevačice i producentice Sonique.

"Odlučili smo napraviti kombinaciju stranih i domaćih pjesama koje ljudi znaju i koje su postigle popularnost. Kako nam se bližilo adventsko doba, pjesme "Love is all around"  i "Zaljubila sam se" su nas inspirirale za cover jer govore o ljubavi, a Božić je upravo takvo vrijeme koje nas podsjeća na ljubav i zajedništvo. Kao šećer na kraju, odabrali smo dance hit "Sky" i tako zaokružili cijelu priču. Spot je sniman u Hotelu Kvarner Palace u Crikvenici jer nam se ambijent  hotela savršeno uklopio u sveukupan aranžman. Za audio i video produkciju zaslužan je talentirani Marin Tuhtan koji je inače operni pjevač HNK Ivan pl. Zajc u Rijeci, a svoju svestranost koristi za audio i video produkciju, pomaže pjevačima kao vokalni trener i savjetnik, svira i pjeva za razne prigode. Mogli smo ga čuti kako pjeva s poznatom opernom divom Sandrom Bagarić , kvartetom Rucner i mnogim drugim izvođačima. Ovim putem želimo zahvaliti našem dragom Marinu koji je strpljivo sve naše ideje izrealizirao baš onako kako smo htjeli, osoblju hotela Kvarner Palace i svim dragim ljudima koji nas podržavaju u onome što najviše volimo. Budući da je crikvenički advent onemogućila kiša, nismo mogli nastupati, ali pripremamo mnoštvo svirki u Novom Vinodolskom, Crikvenici, Rijeci i na otoku Krku”, kaže Lana Gotvald. 
 
Trio Mareta

Trio Mareta osnovan je u ožujku 2022. godine. Uz glavni vokal Lanu Gotvald, čine ga gitaristi/vokali Petar Matejčić i Tomislav Peranić. Repertoar im se sastoji od različitih žanrova (pretežito pop/rock), starijih i novijih domaćih i stranih hitova. Proteklog su ljeta nastupali u Crikvenici, Novom Vinodolskom te na otoku Krku, a više o njihovim nastupima možete pronaći na You Tubeu, Instagramu i Facebooku.