Ostalo 11. travanj 2022. HNK Rijeka

Pogledajte jedanaestorku s kojom su istrčali Riječani

Pogledajte jedanaestorku s kojom su istrčali Riječani
Nogometaši HNK Rijeka, uoči utakmice protiv Dinama u nedjelju, izašli su na teren s 11 pasa koji se trenutačno nalaze u azilu “Društvo za zaštitu životinja Rijeka”. 

HNK Rijeka tako je podržala humanitarnu akciju “Udomi me” azila “Društvo za zaštitu životinja Rijeka”, koja je osmišljena i pokrenuta u svrhu promicanja i podizanja svijesti javnosti o udomljavanju napuštenih životinja. Cilj humanitarne akcije također je naglasiti važnost odgovornosti i brige za kućne ljubimce te pojačati interes za donacijama lokalnim azilima za pse.


“Društvo za zaštitu životinja Rijeka” neprofitna je udruga koja djeluje u Rijeci i okolici pomažući odbačenim i izgubljenim životinjama. Udruga je osnovana 1993. godine te skrbi o psima smještenima u skloništu između Viškova i Kastva. U skloništu se za pse svakodnevno brinu volonteri osiguravajući im hranu, svježu vodu i potrebnu veterinarsku skrb. Trenutno tamo boravi oko stotinu pasa svih dobi, a godišnje preko azila svoj novi dom nađe oko 300 pasa.
 
Više informacija o azilu te o tome kako možete pomoći- udomljavanjem, donacijama, sponzoriranjem, volontiranjem, kao i kontakt informacije, dostupne su na web stranici zz-rijeka.org.

Donacije za rad Azila mogu se uplatiti na: Azil za pse “Društvo za zaštitu životinja Rijeka”, žiro račun, IBAN: HR0223400091117016982 PBZ