Ostalo 30. prosinac 2021. Izvor: TZG Opatija

Predivan virtualni doživljaj opatijske adventske bajke

Predivan virtualni doživljaj opatijske adventske bajke
Čarobna atmosfera Najljepšeg Adventa uz more dostupna je u svom punom sjaju svima u svijetu. Dovoljno je posjetiti stranice Turističke zajednice grada Opatije i u 360 stupnjeva doživjeti prekrasno uređen grad u dosad najraskošnijem izdanju. 

Advent u Opatiji, uvršten među najljepše u Europi, može se doživjeti i virtualno. Sva ljepota raskošno uređenog grada u blagdanskoj atmosferi dostupna je svima u svijetu, a ova je mogućnost posebno zanimljiva onima koji Najljepši Advent uz more nisu mogli doživjeti uživo. 

Bajkoviti parkovi i trgovi, ulice obasjane stotinama tisuća lampica, romantične šetnice ispunjene božićnom čarolijom i brojne atrakcije koje su opatijski Advent pretvorile u najljepšu priču ovogodišnjih blagdana nadohvat su ruke svakoga kome je potrebno malo božićne čarolije i topline. 

Za uživanje u jedinstvenom opatijskom adventskom duhu dovoljno je posjetiti internetske stranice Turističke zajednice grada Opatije na kojima je postavljena virtualna šetnja u 360 stupnjeva koja posjetitelje “unosi” izravno u prekrasne scene zimske idile na morskoj obali. 

Brojni poznati “punktovi” opatijskog Adventa kao što su Ledena čarolija na Ljetnoj pozornici, srce opatijskog Adventa kod Šporera, Advent na Voloskom, ove su godine pojačane novim lokacijama i uljepšane još atraktivnijim dekoracijama i svjetlosnim rješenjima. Među njima su Xmass Street Lungomare Advent na Slatini i obližnja terasa hotela Palace Bellevue, romantična fontana i Schülerov kip u parku Angiolina okružen šumskim vilama te još mnogo iznenađenja obavijenih opatijskom blagdanskom čarolijom.

Šetnja u virtualnoj stvarnosti pruža puni doživljaj svih adventskih lokacija u 360 stupnjeva, predstavljenih u dnevnom i noćnom izdanju te s pogledom iz zraka. Putem mobitela ili računala, posjetitelji iz cijelog svijeta mogu “ušetati” u opatijsku adventsku bajku i iz prve ruke doživjeti ljepotu koja je osvojila Opatijce i njihove goste.