Ostalo 24. svibanj 2023. V.A.

Riječke nogometne legende kuhale za potrebite

Riječke nogometne legende kuhale za potrebite
U kuhinji riječkog Crvenog križa okupili su se: Zvjezdan Radin, Zoran Šestan, Edin Jasprica, Nikica Cukrov, Srećko Juričić, Miroslav Uljan i Milan Radović

Danas se nastavio i jedinstveni humanitarni projekt "Danas...za vas...!" koji je u svom osmom izdanju ugostio nogometne legende NK Rijeke, igrače koji su upravo na današnji dan pred 45 godina u Rijeku donijeli prvi veliki trofej za ovaj klub- kup Maršala Tita. Te 1978.g., pobjedom nad Trepčom u finalu održanom u Beogradu započeta je niska sjajnih uspjeha kluba s Kvarnera. 


Prisjetivši se tih dana, sjedinjeni u pomoći potrebitima, u kuhinji riječkog Crvenog križa okupile su se istinske nogometne legende: Zvjezdan Radin, Zoran Šestan, Edin Jasprica, Nikica Cukrov, Srećko Juričić, Miroslav Uljan te strijelac jedinog i pobjedonosnog pogotka na toj utakmici Milan Radović. Pomogli su u pripremi oko 1 500 obroka.


Projektu je podršku pružio i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, a današnjem izdanju akcije donacijom se priključio i Ivan Milardović, župnik župe Sv. Mihovila Jelenje, koji je donirao dio namirnica te tako još jednom dao svoj doprinos ovom vrijednom projektu.