Ostalo 27. svibanj 2016.

Slatki vikend uz 6. festival jagoda 

Slatki vikend uz 6. festival jagoda 
Crikvenička rivijera ovog će vikenda biti ukrašena proljetnim ruhom i mirisati na jagode. Na redu je 6. Festival jagoda, gastronomska manifestacija namijenjena, malim i velikim sladokuscima i ljubiteljima ukusnih jagoda. 

Slasna torta, kremasti kolač od jagoda ili osvježavajući napitak na terasi uz more okupanoj suncem savršena su prilika za odmor i “punjenje baterija”.

Zabavni i glazbeni program će se održati u centru Selca, a slatki će se miris jagoda zavući i u brojne hotele i restorane na području Crikvenice, Dramlja, Jadranova i Selca. 

Priprema se veliki izbor kreativnih i ukusnih jela, čiji su glavni sastojak jagode, kao što su: krostata od jagoda, torta od flambiranih jagoda i vanilin kreme, tiramisu s jagodama, torta od badema i jagoda, palačinke i košarice s jagodama i jagode u čokoladnoj kupki. Bit će tu i raznih pića, poput raznih koktela od jagoda i pjenušca s jagodama. 

Subotu i nedjelju šaroliki program u Selcu počinje od 10 sati ujutro. Nastupit će djeca iz Dječjeg vrtića “Radost”, dječji zbor OŠ Zvonka Cara, zbor KUD-a “Neven”, plesna skupina KUD-a "Vatroslav Lisinski”, “Klamaruše” i “Mistral”, a tu su i dječji kutak, degustacija pića i koktela od jagoda te prodajna izložba.