Ostalo 13. svibanj 2017.

Spektakl na Rujevici za 30 godina Armade

Spektakl na Rujevici za 30 godina Armade
"30 godina Rijeke u venama, Hrvatske u grudima, vjernosti bojama, snage u grlima, sjaja u očima, vatre u srcima". 30. rođendan riječka navijačka skupina proslavila je spektakularnom koreografijom i sjajnim navijanjem na prepunoj Rujevici, a da slavlje bude potpuno pobrinuli su se nogometaši Rijeke koji su svladali Hajduk s 2:0 i tako napravili značajan korak ka povijesnom naslovu prvaka.
 
Bolji rođendan pripadnici Armade teško da su mogli zamisliti. Tri desetljeća ponosa i slave ovjekovječili su dojmljivom koreografijom. "30 godina Rijeke u venama, Hrvatske u grudima, vjernosti bojama, snage u grlima, sjaja u očima, vatre u srcima” ispisali su riječki navijači preko cijele istočne tribine Rujevice.
 
Na terenu su sjajnu izvedbu navijača pratili nogometaši Rijeke. Pogoci Maleša u 14. i Gavranovića u 29. minuti, za pobjedu protiv Hajduka, najljepši su rođendanski poklon koji su mogli dati Armadi. 


 
Pobjedom u Jadranskom derbiju nogometaši Rijeke, tri kola prije kraja prvenstva, ponovno su “pobjegli” na velikih +5. Riječani put prema naslovu nastavljaju već sljedeće srijede u Koprivnici protiv nezgodnog Slaven Belupa.