Čavle 21. travanj 2024. K.V.

6. Craft Fest u Kaštelu Grobnik razveselit će "pivoljupce"

6. Craft Fest u Kaštelu Grobnik razveselit će "pivoljupce"
Na Grobniku će pivoljupce razveseliti: Brewtiga, Drivenik Brewery, King`s Brew, Pivovara Međimurski lepi dečki, Pivovara Morčić i Pivovara Podrum.

U sklopu bogatog programa Proljeće Čavja 2024. održat će se i 6. "Craft Fest", kao sjajan nastavak "Filipje", blagdana sv. Filipa i Jakova, koji se svečano obilježava prvoga dana svibnja. Neki od najboljih hrvatskih "craftera" će u subotu, 04. svibnja, u drevnom frankopanskom Kaštelu Grada Grobnika točiti svoja piva, a za dobru će se zabavu pobrinuti Old School Band.

Na Grobniku će pivoljupce razveseliti: Brewtiga, Drivenik Brewery, King`s Brew, Pivovara Međimurski lepi dečki, Pivovara Morčić i Pivovara Podrum. Da se pivo ne degustira na prazan želudac, pobrinut će se Udruga Palentar, koja će kuhati grobničku palentu kompiricu, a za ostalu ugostiteljsku ponudu pobrinut će se caffe bar Centar. 


Svoje će suhomesnate proizvode ponuditi OPG Franjul, a sireve OPG Frankulin. Kako bi uživanje u izvrsnim pivima bilo potpuno, posjetitelji na info-pultu mogu nabaviti svoju staklenu kriglu koju će ponijeti kao sjećanje na ovu feštu malih majstora pivara, a mogu i okušati sreću te na tomboli osvojiti pršut ili druge nagrade.
 
6. "Craft Fest Grobnik" organizira Udruga Palentar uz pomoć Općine Čavle i Turističke zajednice općine Čavle. Festival craft piva i sjajne zabave započet će u 17 sati uz slobodan ulaz.